MENU
  • ÇEVİRİ
  • YORUM
  • YARGI KRİZİ
  • PİYASALAR
  • GÜNDEM
  • DÜNYA
  • EDİTÖRDEN
  • SPOR
  • KÖŞE YAZILARI
  • DOSYA>Seçimin Ardından
  • GENEL
  • KİTAP
  • DOSYA>Avrupa'nın Seçimi
  • DOSYA>Emekliler
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • ASTROLOJİ
  • RÜYA TABİRLERİ
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • Künye
  • Gizlilik Politikası
  • E-Bülten
Yeni Arayış
Yeni Arayış
Yeni Arayış
  • ANA SAYFA
  • KÖŞE & YORUM YAZILARI
  • KATEGORİLER
    • SİYASET
    • EKONOMİ
    • DIŞ POLİTİKA
    • KÜLTÜR SANAT
    • HUKUK
    • TEKNOLOJİ
    • PSİKOLOJİ
    • FELSEFE
    • KENT
    • EDEBİYAT
    • SAĞLIK
    • ASTROLOJİ
    • GEZİ
    • SÖYLEŞİ
    • EKOLOJİ
    • MEDYA
    • EĞİTİM
  • KÜNYE & İLETİŞİM
Kapat

Suat Kılıç: "Cumhurbaşkanına yönelik hakareti ayıplıyoruz"

ANA SAYFAGÜNDEMSuat Kılıç: "Cumhurbaşkanına yönelik hakareti ayıplıyoruz"
Suat Kılıç: "Cumhurbaşkanına yönelik hakareti ayıplıyoruz"

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu

28 Ağustos, 2024, Çarşamba 09:53
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Yeni Arayış
Yeni Arayış

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç "Herkesin konuşurken ağzından çıkanı, kulağının duyması mecburiyeti vardır" diye konuştu.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'ın, partisi hakkında "gösteriş müptelaları" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’a karşı kullandığı "züppe ifadesine yönelik "Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik olarak CHP milletvekili tarafından yapılmış olan hakareti kesinlikle tasvip etmiyoruz. Kınıyoruz ve ayıplıyoruz" dedi.

Suat Kılıç, Genel Başkan Fatih Erbakan başkanlığında gerçekleştirilen Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Kılıç, Yeniden Refah Partisi'nin Yargıtay sistemine kayıtlı resmi üye sayısı bugün itibariyle 550 bin rakamını aştığını söyledi.

"4 gençten biri mesleksiz, parasız, hayalsiz..."

Suat Kılıç, eğitimde ve istihdamda olan gençlerin oranının yüzde 26 olduğunu ifade ederek, "Bu ürkütücü bir rakam. Her dört gençten biri ne iş yeri var, çalışabilecek durumda ne de eğitim sürecinin içerisinde. Her 100 gençten 26’sı eğitimin okulun tahsilin dışında. İşin işyerinin, emeğin para kazanabilme imkanının da dışında. Bu sürdürülebilir bir durum değil. Bu demektir ki, ortalama ülke genelinde 4 gençten 1’i hem eğitim sürecinin dışında hem istihdam sürecinin dışında yani 4 gençten 1’i işsiz, mesleksiz, parasız, hayalsiz, umutsuz ve mutsuz. 100 gencin 26’sı ev hayali kuramıyor, evlilik hayali kuramıyor, iş hayali kuramıyor, aş hayali kuramıyor. Ve bu 2024 Türkiye’sinin fotoğrafı. Tüm sektörlerden ve tüm kesimlerden bu konuya acilen eğilmelerini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

"Hakareti kınıyoruz, ayıplıyoruz"

Kılıç, CHP'li Tuncay Özkan ile ilgili şunları söyledi: "Devletimizin başında bulunanlara, seçimde bulunsak da bulunmasak da destek vermiş olsak da olmasak da icraatlarını benimsesek de benimsemesek de öğrendiğimiz budur. Geçmiş devlet ve hükümet başkanlarına da bugün görevde olan devlet ve hükümet başkanlarına da saygı duymak, değer vermek aklı başında bir siyasetçinin öncelikli görevidir. Sayın Cumhurbaşkanına yönelik olarak CHP milletvekili tarafından yapılmış olan hakareti kesinlikle tasvip etmiyoruz, apaçık bir hakarettir, mahiyeti de bellidir. Siyasete zarafet ve nezaket söylemini kazandırmayı hedefleyen bir siyasi partidir, Yeniden Refah Partisi. Başta genel başkanımız Dr. Fatih Erbakan olmak üzere Sayın Cumhurbaşkanına yönelik olarak yapılmış olan bu hakareti kınıyoruz, ayıplıyoruz. Hiç kimsenin bir diğer siyasi partiye, o camianın başkanına ya da devlet başkanına benzer ifadelerle, hakaretamiz yaklaşımlar geliştirmeye hakkı yoktur. Herkesin konuşurken ağzından çıkanı, kulağının duyması mecburiyeti vardır. Hepimizin her bir sorumlu siyasetçinin kelimelerini özenle seçmesi başka camiaları saygıyla anması bugün karşı karşıya gelinmiş olunsa bile yarınları ve toplumun genel refleksini düşünerek adam akıllı doğru düzgün cümleler kurması lazımdır."

MYK Toplantısı Sonrası Basın Açıklamamız.

https://t.co/i1VOxiEbo7

— Suat KILIÇ (@suatkilic) August 27, 2024
Yazarlar sayfasını izyeret ettiniz mi?
Yeniden Refah PartisiSuat KılıçCumhurbaşkanına HakaretTuncay Özkan

Yorum Yazın

Yeni Arayış
    Yeni Arayış

    Bizi Takip Edin
    Facebook
    X (Twitter)
    Instagram
    Linkedin
    Mastodon
    Bluesky
    Köşe Yazarları
    Tuğba Muslu
    Tuğba Muslu Tahakkümün iki yüzü: Doğa ve Kadın
    Burcu Ağca Karakaya
    Burcu Ağca Karakaya Çocuklar ne zaman yalan söylemeli?
    Murat Aksoy
    Murat Aksoy CHP nasıl kurtulur?
    Onur Tuğrul Karabıçak
    Onur Tuğrul Karabıçak Toplumun disiplinsizleşmesi ve Reklam Devleti
    Ali Kılıç
    Ali Kılıç Çanlar kimin için çalıyor?
    Oğuz Demir
    Oğuz Demir Mutsuzlar Ekonomisi: Çalışan da Dertli, Çalışmayan da
    Kübra Evliyaoğlu
    Kübra Evliyaoğlu Eksilen pay, çalınan rıza
    Bora Şahin
    Bora Şahin Baba – oğul politik rollerine yeni bir soluk: Nişanyanlar
    Armağan Öztürk
    Armağan Öztürk Çerçioğlu olayı ve belediyelerin çözülüşü
    Özgür Öğütcen
    Özgür Öğütcen “Liyakat”: Sahte bir kavram
    Hakan Tahmaz
    Hakan Tahmaz Yeni çözüm Süreci için üç parti imkânsızı başarabilmeli
    Erol Katırcıoğlu
    Erol Katırcıoğlu Ekonomik gelişme, demokratikleşme ve Kürt Sorunu
    Emir Berke Yaşar
    Emir Berke Yaşar Manifest düşmanlığı kadın düşmanlığıdır
    instagram gel gel
    Yeni Arayış
    KünyeGizlilik PolitikasıE-BültenRSSSitemapSitene EkleArşiv
    SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
    FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDIN

    Yeni Arayış | Onemsoft Haber Yazılımı