MENU
  • ÇEVİRİ
  • YORUM
  • YARGI KRİZİ
  • PİYASALAR
  • GÜNDEM
  • DÜNYA
  • EDİTÖRDEN
  • SPOR
  • KÖŞE YAZILARI
  • DOSYA>Seçimin Ardından
  • GENEL
  • KİTAP
  • DOSYA>Avrupa'nın Seçimi
  • DOSYA>Emekliler
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • ASTROLOJİ
  • RÜYA TABİRLERİ
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • Künye
  • Gizlilik Politikası
  • E-Bülten
Yeni Arayış
Yeni Arayış
Yeni Arayış
  • ANA SAYFA
  • KÖŞE & YORUM YAZILARI
  • KATEGORİLER
    • SİYASET
    • EKONOMİ
    • DIŞ POLİTİKA
    • KÜLTÜR SANAT
    • HUKUK
    • TEKNOLOJİ
    • PSİKOLOJİ
    • FELSEFE
    • KENT
    • EDEBİYAT
    • SAĞLIK
    • ASTROLOJİ
    • GEZİ
    • SÖYLEŞİ
    • EKOLOJİ
    • MEDYA
    • EĞİTİM
  • KÜNYE & İLETİŞİM
Kapat

CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol: "10'dan fazla belediye alacağız"

ANA SAYFAGÜNDEMCHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol: "10'dan fazla belediye alacağız"
CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol: "10'dan fazla belediye alacağız"

CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol: "10'dan fazla belediye alacağız"

29 Mart, 2024, Cuma 16:30
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Yeni Arayış
Yeni Arayış
yazı içi reklam
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara İl Başkanı Ümit Erkol, düzenlediği basın toplantısında Ankara'daki seçim güvenliği hazırlıkları ve seçim sonucuna ilişkin açıklamalarda bulundu.CHP'nin 'Türkiye İttifakı' söylemine uygun adaylar belirlediğini, bunun karşılığını da seçim sürecinde sokakta gördüklerini belirten Erkol, "Bu süreç, CHP'nin şiddetli eleştirilerle karşılaştığı semtlerde, mahallelerde, sokaklarda bile büyük bir ilginin olduğunu; ülkenin içinde bulunduğu derin krizden çıkış için CHP’nin geniş toplum kesimleri tarafından umut olarak görüldüğünü bize gösterdi" dedi. Erkol, "Yavaş’ın rakibini ikiye katlayacak bir oyla seçileceğini görüyoruz" dedi.

"Yavaş’ın rakibini ikiye katlayan bir performansla seçileceğini görüyoruz"

Erol, şöyle devam etti: "Pazar gece yarısı Ankara'da tarihi bir başarı bekliyoruz. Son 30-35 yılın tüm rekorlarının bu seçimde kırılacağına inanıyoruz. Küçük sapmalar olabilir ama Sayın Yavaş’ın rakibini ikiye katlayan bir performansla seçileceğini görüyoruz. Bizdeki anketlerde aradaki oy oranı iki kat."

"10'un üzerinde belediye kazanacağız"

Erkol, 10'un üzerinde belediyede kazanacaklarını, 10 belediyede de kazanmaya çok yakın olduklarını söyledi ve "Dileriz en az 20 belediye ile bu seçimi kazanırız" diye ekledi.Ankaralılara oy kullanmaları çağrısı yapan Ümit Erkol, sağlıklı çalışan bir sistem kurduklarını söyledi ve oyların sayımında herhangi bir problem yaşanmayacağını vurguladı. Sandık görevlilerinden okul sorumlularına kadar seçimle ilgili tüm kademelerde hazırlıklı olduklarını belirten Erkol, seçim günü CHP’nin 30 bin üzerinde insanı seçim güvenliği için mobilize edeceğini aktardı.İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Mansur Yavaş için kullandığı 'ev kölesi' sözlerine ilişkin soruyu yanıtlayan Erkol, "Siyaset bir rekabet işi ama aynı zamanda bir nezaket işi. Açıklamayı talihsiz ve nezaket sınırlarını zorlayan bir açıklama olarak görüyorum. Sayın Akşener’in cumhurbaşkanlığına layık gördüğü adaylardan birisiydi Sayın Mansur Yavaş. 5-6 ay içinde aynı kişiyle ilgili bu kadar farklı değerlendirmeler yapabilmek şaşırtıcı" diye konuştu.Erkol, Akşener'in kölelik göndermesine ilişkin "Üyesinden genel merkez yöneticisine, milletvekilinden belediye başkanına hiçbir düzeyde tahakküm ilişkisi olmaz, kölelik ilişkisi olmaz. CHP’de hiç köle olmadığı için köleleştirmek isteyen bir yaklaşımı partinin kapısından bile sokmamaya her birimiz kararlıyız. CHP’de köle yok" sözlerini kullandı.Yavaş’ın görüşleri ve duruşunun CHP ile bütünlük sağladığını belirten Erkol, bu bütünleşmeden memnuniyet duyduklarını söyledi.
Yazarlar sayfasını izyeret ettiniz mi?

Yorum Yazın

yazı altı ebülten
Yeni Arayış
    Yeni Arayış

    Bizi Takip Edin
    Facebook
    X (Twitter)
    Instagram
    Linkedin
    Mastodon
    Bluesky
    Köşe Yazarları
    Armağan Öztürk
    Armağan Öztürk Terörist İsrail Türkiye’ye saldırabilir mi?
    Murat Paker
    Murat Paker CHP üzerinden narsisizm, haset ve politik liderlik
    Başak Yağmur Eray
    Başak Yağmur Eray Biz ne yaşıyoruz, biz ne yapıyoruz?
    Kübra Evliyaoğlu
    Kübra Evliyaoğlu Gösteri toplumu: Yaşamı geri alabilir miyiz?
    Hakan Tahmaz
    Hakan Tahmaz CHP’nin direniş maratonu ve Türkiye’nin yol ayrımı
    Erol Katırcıoğlu
    Erol Katırcıoğlu Parti değiştiren başkan, başkanlığı da bırakmalıdır!
    Murat Aksoy
    Murat Aksoy CHP yönetiminin hiç mi suçu yok?
    Hasan Çetin
    Hasan Çetin Bunsen Komite Raporu: David Koridoru ve Suriye’de Adem-i Merkeziyet
    Sema Erder
    Sema Erder Yolsuzluktan isyana: Devlet-Toplum ilişkilerinde meşruiyetin sorgulanması*
    Eser Karakaş
    Eser Karakaş Voleybol, basketbol, futbol, Ali Koç, liyakat, rekabet
    Korhan Gümüş
    Korhan Gümüş 6-7 Eylül Sergisi’ne yapılan saldırı kendisini nasıl deşifre etti?
    Akın Özçer
    Akın Özçer Yanlışta ısrar
    Yüksel Işık
    Yüksel Işık 12 Eylül’ü yenersek, geleceği kazanırız
    Murat Kartalkaya
    Murat Kartalkaya Beleş darının güvercini çok olur!
    Çağhan Uyar
    Çağhan Uyar Kemal Bey’e açık mektup
    instagram gel gel
    Yeni Arayış
    KünyeGizlilik PolitikasıE-BültenRSSSitemapSitene EkleArşiv
    SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
    FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDIN

    Yeni Arayış | Onemsoft Haber Yazılımı